Hvorfor skal man egentlig benytte seg av SEO? For å si det på en måte; du investerer ingenting, og har ubegrensede muligheter. Våre kunder har fri tilgang til vår nyhetsportal, Cisionwire. Ved å benytte denne nyhetsportalen kan du sende ut din pressemelding gratis, nå flere hundretusen brukere og øke salget. God ROI? Absolutt.

Vår tjeneste for utsendelse av pressemeldinger gjør nyhetene dine synlige for den målgruppen du ønsker å nå ut til. Verktøyet er ekstremt enkelt å bruke – send pressemeldingen, len deg tilbake og la CisionWire gjøre arbeidet for deg. Bloomberg, Reuters, Google News og Yahoo News vil også motta nyhetene dine ja. Til og med internasjonale, regionale og nasjonale redaksjoner får nyhetene dine. I tillegg gjør vår automatiske søkemotoroptimalisering at nyheten din havner øverst i søkemotorresultatene, noe som bidrar til å øke trafikken til din eller din kundes hjemmeside. Alt dette med bare noen få klikk.

Her har vi listet opp de fem viktigste fordelene ved å søkemotoroptimalisere din informasjon:

1.Flere besøkende på hjemmesiden din.
Inkluder en lenke i pressemeldingen som du sender til CisionWire. Det bidrar til å øke trafikken til hjemmesiden til. Med søkemotoroptimaliserte pressemeldinger øker sjansen for at nettopp din nyhet havner høyt oppe på resultatlistene for søkemotorer som Google og Yahoo.

2.Nå ut både i trykte, nettbaserte og sosiale medier.
CisionWires delingsfunksjon for sosiale medier gjør det enkelt for brukerne å spre nyheten din til deres Facebook-side, blogg, nettsted eller Twitter-konto. PR er imidlertid ikke effektivt med bare sosiale medier som kanal. CisionWire samarbeider derfor med anerkjente partnere som Reuters og Business Wire for å sikre at nyhetene dine også når trykte medier, TV og radio, samtidig som vår tjeneste for søkemotoroptimalisering sørger for at nyhetene spres på nettet.

3.Økt synlighet, økt salg.
CisionWires verktøy for utsendelse av pressemeldinger gjør nyhetene dine synlige og bidrar til flere potensielle kunder enn tidligere. Økt trafikk til hjemmesiden din ved hjelp av CisionWire genererer større salg av produkter og tjenester.

4.Ingen investering, men god avkastning.
Med CisionWire kan du sende pressemeldinger kostnadsfritt og nå hundretusenvis av potensielle kunder og interessenter, og dermed øke salget og styrker samtidig din totale synlighet online.

5.Permanent synlighet
Opprett et nyhetsarkiv der du kan arkivere pressemeldinger permanent. Arkivet er fullt søkbart og dermed tilgjengelig for journalister, bloggere og allmennheten. Et nyhetsarkiv på CisionWire forlenger levetiden til pressemeldinger.