I løpet av helgen kommer vi til å oppdatere vår nyhetsfunksjon, tidligere kalt CisionWire. Den nye siden vil være tilpasset mobilt bruk, ha et nytt design for startside, newsroom og nyheter, samt en forbedret søkefunksjon.
Hvorfor oppdaterer vi?

Vårt hovedmål er å gjøre det lettere for deg å synliggjøre dine nyheter, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre det som forbedres kan. Vi har merket en stor økning i mobiltrafikken til vår nyhetsside og ønsker derfor å gjøre det lettere å navigere for besøkende også fra disse plattformene. Den forbedrede søkefunksjonen gjør det enkelt å finne og abonnere på nyheter av interesse, og for å gjøre det enda tydeligere hvem som er avsender av de ulike nyhetene har vi også oppdatert hvordan de presenteres på våre sider.

Hva innebærer oppdateringen?
Startsidan får ett nytt utseende med et responsivt design, noe som gjør den bedre tilpasset for besøk fra både nett, mobil og nettbrett. Den nye siden får også en forbedret søkefunskjon med mulighet til å bokmerke søk, i tillegg til en type-ahead-funksjon som gir forslag til relevante treff og mulighet til å filtrere søkeresultatene. For å tydeliggjøre alle endringene bytter siden også navn fra CisionWire,  til News – Powered by Cision.

Hvordan påvirker oppdateringen mitt newsroom?
Alle dine eksisterende konktakopplysninger, innstillinger og nyheter vil fortsatt bli værende. Om du har tilpasset dine innstillinger i CisionWire vil disse automatisk flyttes over til den nye siden. Om du har Cision Sync vil ditt newsroom inntil videre speiles på dine hjemmesider med det tidligere designet.

Om du har spørsmål om oppdateringen, kontakt oss gjerne!