Hva er vel ikke bedre enn å drømme seg bort i en god bok nå som dagene er både kalde og mørke? Trenger du tips til gode bøker trenger du ikke lete lenger – denne måneden har vi i Cision kåret norske bokblogger.

“Literature is the most agreeable way of ignoring life.”

– Fernando Pessoa, The Book of Disquiet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildet er hentet her.

 

1. Bokelskerinnen

2. Betraktninger

3. Beathes Bokhylle

4. Flukten fra virkeligheten

5. KNIRK

6. Anettes Bokboble

7. Lines Bibiotek

8. Har du lest?

9. Hysj! Lesing pågår

10. I Ninas bokverden

Bloggtoppen rangerer frittstående blogger og utbedres av vårt research-team i London hver måned. Bloggenes plasseringer tar utggangspunkt i inlinks, relevanse, oppdateringsfrekvens, antall leserkommentarer, aktivitet i sosiale medier og antall blogger i bloggrullen.

Har du spørsmål eller vil vite mer om vår bloggranking? Ta kontakt.