Reker på brygga, Postgirobygget på høytaleren, myggstikk på bena og brunbrendte skuldre – bare noen av tingene med høysesong merket Sommer i Norge. Sist, men ikke minst, er sommeren høysesong for romanser og bryllup, og tilbake fra sommerferie har vi i Cision ranket bryllupsblogger. Denne gangen har vi gått ut over landets grenser, og det er blogger fra flere skandinaviske land med på topplisten.

Bildet er hentet her.

1. Vintage HONEYMOON

2. Norwegian Wedding Blog
3. Mona Lisa T
4. En nypa socker
5. Ditt Bröllop
6. Byllupsphoto
7. Alt om Bryllup (Denne bloggen er nå nedlagt, men var fortsatt aktiv da vi gjorde vår rangering)
8. Brudeblogg.no
9. Great Weddings Blogg
10. Bröllopsfotograf Mattias Andersson

Bloggtoppen rangerer frittstående blogger og utbedres av vårt research-team i London hver måned. Bloggenes plasseringer tar utggangspunkt i inlinks, relevanse, oppdateringsfrekvens, antall leserkommentarer, aktivitet i sosiale medier og antall blogger i bloggrullen.

Har du spørsmål eller vil vite mer om vår bloggranking? Ta kontakt.