Hei kjære leser.

Vi i Cision starter fra og med idag vår helt egen blogg. Tidligere har vi henvist til vår skandinaviske blogg, men nå er det dags for en norsk versjon! 2011 er spådd av mange til å bli en høydare når det gjelder hvor mange firmaer som kommer til å entre den gigantiske bloggsfæren, så vi kan ikke være noe dårligere.

For de av dere som ikke kjenner så godt til Cision, så fokuserer vi på online synlighet og spredning av informasjon. Vi er en global leverandør av pressemeldingstjenester og mediekontakter for kommunikasjonsbransjen. I Norge har vi over 8000 journalister og 2500 medier i vår database. Online synlighet, som er noe vi legger mer og mer fokus på, tenker vi da hovedsaklig på søkemotoroptimalisering og utsendelse av informasjon til sosiale medier som Twitter, Facebook og LinkedIn. Vi har tidligere vært kjent som Waymaker og Observer, men heter i dag Cision i samtlige land vi opererer i.

Denne bloggen vil hovedsaklig ta for seg PR og IR, og hvordan man skaper synlighet i nye medier, samt i de tradisjonelle – og hvordan dette kan påvirke firmaers resultater. Vi ønsker å fokusere og diskutere hvordan man synliggjør informasjon rundt PR- og IR spørsmål på best mulig måte, i tradisjonelle og nye medier. På denne bloggen vil vi forsøke å strukturere tanker og ideer etter beste evne, presentere nyheter fra Cision men også ikke minst å skape en plattform for dialog med deg som leser! Følg oss via RSS, Twitter, Facebook eller direkte på bloggen. Velkommen til å følge, kommentere og debattere!